13 Eylül 2015 Pazar

  • Backtrack ile SMS Spoofing nasıl yapılır ?

    Dikkat : Kaynak Belirtmeden Herhangi Biryerde Paylaşmayın ! 
    Merhaba arkadaşlar,
    bu yazımda sizlere SMS Spoofing yapmayı göstereceğim.Başlamadan önce şunu belirteyim SMS spoofing eklentisi Kali Linux'un son güncellemesinde kaldırıldı.Bunun için Kali Linux'un eski sürümünü veya bir Backtrack sürümü indirirseniz yapabilirsiniz.

    İlk olarak işletim sistemimize girelim. Ardından şu yolu izleyelim :
     Applications -> Exploitation Tools -> Social Engineering Tools -> Social Engineering Toolkit (SET)
    Aşağıda gördüğünüz gibi SET ekranı açılacaktır. SET sayısız sosyal mühendislik saldırı yeteneklerine sahiptir. çıkan ekrandan 7'yi seçicez.Komut satırına 7 yazıp enter tuşuna basıyoruz.
    Çıkan ekrandan bize 2 seçenek gösterilecektir.Sosyal Mühendislik saldırısımı yapıcağız.Yoksa Sosyal mühendislik şablonumu oluşturacağız. 1'yi seçiyoruz. Yani komut satırına 1 yazıp enter tuşuna basıyoruz.Ardından çıkan ekrandan tekrar 1'yi seçiyoruz.
    Karşımıza çıkan pencereyi kendimize ve hedefimize göre dolduruyoruz. Alan kodundan önce + işaretini eklemeyi unutmayınız.
    Ardından mesaj içeriğimizi girelim ben bir arkadaşım varmış ve beni aldatıyormuş gibi kendime sms atacağım. :) 

    Mesajınız'ı yazdıktan sonra Control+C tuşuna basarak mesajınızı kaydedebilirsiniz.Ardından son olarak 1 pencere gelicek ekrana. Hangi aracı ile mesajı karşıya ulaştırmak istiyorsanız seçmeniz gerekmektedir 1. sıradaki ücretsizdir. 2. ve 3. sıradakiler ücretlidir. ben 3.'yü seçtim 5 kere istediğimiz gibi sms atma imkanı sunuyor. 5 sms'te toplam 0.65 $ gibi bir ücret alıyor.
    Ve gördüğünüz gibi SMS gönderildi.

    İletişim :Mentalistler@mit.tc
  • 0 yorum:

    Yorum Gönder

    Copyright @ 2013 Donanım - Yazılım - İnternet - Güvenlik - Arduino - EV3.