12 Eylül 2015 Cumartesi

  • Veri Dosyalarını Müzik olarak şifrelemek.

    Dikkat : Kaynak Belirtmeden Herhangi Biryerde Paylaşmayın ! 
    Merhaba Arkadaşlar,
    Bu yazımda sizlere Veri Dosyalarını nasıl Müzik görünümü vererek şifreliceğimizi anlatacağım.
    Mr. Robot izleyenler bilir. Elliot Hacklediği kişilerin bilgilerini CD'ye şifreleyerek depolar. bunu anlatacağım.

    Sam Esmail aslında çok mantıklı düşünmüş.Bu CD'lere sadece siz ulaşabilirsiniz.Sizin dışınızda birisi bu CD'yi çalıştırırsa sadece içerisinde bulunan ses dosyasını dinleyebilecekler.Dizi'de Elliotu'un DeepSound yazılımını kullandığı görülüyor.Fakat DeepSound sadece Windows için yazılmıştır.Kali Linux için böyle bir sürümü bulunmamaktadır.Aslında arka planda daha farklı yazılımlar vardır. Sam Esmail bilindik birşey olması için DeepSound yazılımı görünümü vermiş.

    Başlayalım.

    İlk olarak DeepSound yazılımını indirelim ve kuralım.Buradan İndirebilirsiniz. Bilgisayarınız virüs olarak algılayabilir. Fakat hack tools olduğu için içerisinde virüs olmadığına garanti verebilirim.


    Kurulum bittikten sonra aşağıdaki gibi bir pencere ile karşılaşacaksınız. Sol tarafta sizin klasörleriniz görüntülenmekte. Üst tarafta ise araçlar.

    Üst pencereden Settings(ayarlar) buttonuna tıklayalım.
    Çıkan pencereden ayarlarımızı yapalım.
    Language = Dil Ayarı.
    Output Directory = Şifrelenmiş veriyi oluşturduğunuzda kaydedileceği yer. (CD mizin olduğu yeri seçebiliriz.)
    Output Format = Müzik dosyanızın türü wav veya flac dosya türünü seçebilirsiniz.
    Encrypt kısmında ise
    Encrypt Files kısmı çok önemlidir. En güçlü şifreleme türlerinden biri olan AES 256 bit ile şifreleme yapar.
    Password'u aklınızda kalacak birşey yapmaya özen gösterin. Tekrar CD içindeki veriyi okumak istediğinizde lazım olacaktır.
    OK dedikten sonra artık bir müzik dosyası seçebiliriz. Sol taraftaki pencereden müziğimizin olduğu klasörü bulup müziğimize çift tıklıyoruz.
    Verilerimizi müzik dosyasının içine atmaya hazırız.Üst pencereden Add new diyoruz.Şifreliceğimiz gerekli belgeleri seçiyoruz.
    Şimdi dosyalarımızı şifreliyelim. Yukarıdaki Encode iconuna tıklayınca dosyalarımız şifrelenmiş olacaktır.Artık kimse bilgilerinize ulaşamaz. Ses dosyasına ulaşsalar bile sadece içerisindeki müziği dinleyebilirler. :) 

    Şifrelediğimiz Dosyayı Açmak

    Yazılımda sol taraftaki pencereden ses dosyasının olduğu yeri buluyoruz.Ardından üstüne tıklıyoruz. Bizden şifre isticektir.İstediğini verelim.
    Şifreyi doğru girerseniz sağ tarafta içerisindeki dosyalar görüntülenecektir.Çift tıklayarak dosyaları okuyabilir , görebilirsiniz.
    Gördüğünüz gibi. :) 

    Yakında Kali Linux dersleri paylaşacağım kanalım : https://www.youtube.com/channel/UCBUFb-lkZ0zHXzA-nvBvO0Q?sub_confirmation=1 
    İletişim : Mentalistler@mit.tc
  • 0 yorum:

    Yorum Gönder

    Copyright @ 2013 Donanım - Yazılım - İnternet - Güvenlik - Arduino - EV3.